+00 375 826 7721 | info[at]kisalfoldfoci.hu

Kizárhatják a fogadókat a bukmékerek?

Ha azt a kérdést tesszük fel, hogy kizárhatják-e a bukmékerek bármikor a fogadók az oldalaikról, akkor a válasz egy egyértelmű IGEN. Számtalan okból megtörténhet ilyen, az okok értelemszerűen mások és mások fogadóirodáktól függően, hiszen valahol az arbitrázs használata nem jár kizárással, máshol viszont azonnali tiltást von maga után. De gyakori az is, hogy kizárják a fogadókat, amiért mondjuk durvák és tiszteletlenek mondjuk az élő chates ablakban a fogadóiroda kollégáival, vagy akármilyen módon megpróbálnak csalni a bónuszokkal. Mindenesetre mégis a leggyakoribb ok a kizárásra szimplán az, hogy túl sokat és túl sokszor nyerünk.

És ne legyenek kétségeink, nagyon ritkán fordul elő az, hogy egy kizárás után visszaállítják a fiókunkat, mert már ha csak az esélye felmerül annak, hogy csalunk vagy valamilyen módon megkárosítjuk a fogadóirodát, a bukik jobbnak látják az azonnali tiltás eszközével élni és megszüntetni a kockázatot. Így sajnálatos módon még az is előfordulhat, hogy nem követünk el semmiféle visszaélést, egyszerűen csak túl jó fogadunk, már ezért is kizárhatnak minket.

Fogadokat a bukmekerek?

Ezért járják ki leggyakrabban a fogadókat a fogadóirodák

Nem kérdés, hogy a leginkább egyértelmű ok a kizárásra az, ha valamilyen módon visszaélünk a bónuszokkal, megszegjük a szabályzat bármely pontját. Ezért szoktuk azt tanácsolni a fogadók számára, hogy mindenképpen olvassák el röviden a szabályokat, mielőtt bárhol regisztrálnak.

A leggyakoribb visszaélési típus az, amikor valaki egymás után újabb és újabb fiókokat nyit ugyanazon az oldalon, hogy így szerezzen további ingyenes fogadási lehetőségeket. Valaki a családtagjai adatait használja valamint VPN segítségével még az IP címét is megváltoztatja, hogy újabb bónuszokat vehessen igénybe – nos, ilyenkor azért érthető is teljesen, miért tiltja le az adott fiókokat a fogadóiroda.

Szintén érthető ok a kizárásra az, ha valaki zaklatja a bukméker dolgozóit, e-mailben, chaten vagy bármilyen más módon. Ez egyébként elég sokszor elő is fordul, általában a veszteségeik miatt frusztrált játékosok akarnak maguknak elégtételt szerezni ily módon. Úgyhogy azt javasoljuk minden fogadónak, hogy ha problémánk van, akkor is teljesen udvarias és kulturált hangnemben adjunk hangot a kérdéseinknek, észrevételeinknek.

A harmadik és legfontosabb kérdés a kizárásnál az, hogy kizárnak-e minket azért, mert túl sokat nyerünk? Sajnálatos módon igen, ez a leggyakoribb ok, amiért még kizárhatnak minket. A legtöbb esetben egyébként lehet, hogy nem is követtünk el semmilyen visszaélést, még arbitrázsban sem utazunk, mégis a bukméker szempontjából valamelyest érthető a kizárás. Hiszen ez egy üzleti vállalkozás, ahol az az érdekük, hogy profitot érjenek el és így ha mi konstans nyereményeket érünk el, akkor semmiféle nyereséget nem jelentünk számukra.

De ne aggódjunk, egyszer nyerni egy nagyobb összeget nem jelent semmiféle kockázatot. Itt a hónapokon át tartó hatalmas sorozatok azok, amiért szinte biztosan tiltásra számíthatunk. Azért azt tegyük hozzá, hogy ha régi tagok vagyunk az adott fogadóirodánál, akkor előzetesen valószínűleg inkább csak korlátozzák a fiókunkat minimális tétekre. Viszont ha új fogadóként nagyjából csak nyerünk egy adott bukmékernél, akkor szinte biztosan számíthatunk a tiltásra rövid időn belül.