+00 375 826 7721 | info[at]kisalfoldfoci.hu

A bukmékerek és a fogadók korlátozása

Aki számára újdonságként hat az, hogy a fogadóirodák korlátozzák bizonyos fogadók számláját, az nagyon szerencsésnek érezheti magát, hiszen a sportfogadás világában sajnos frusztáló, ugyanakkor mindennapos jelenség egy-egy fogadó kizárása vagy éppen fiókjának korlátozása. Egy soha vagy csak nagyon ritkán korlátozó bukméker ennek megfelelően igazi kincs, de nem lehetetlen megtalálni őket. Mert sok esetben tényleg mondvacsinált okokból fordulnak elő korlátozások, hiszen az nem lehet ok arra, hogy büntessenek egy fogadót, hogy szimplán sokat nyer. Mert a dupla fiók fenntartása egyértelműen sérti a szabályzatot és az ilyen fogadókat meg is értjük, ha kizárják, de miért ne nyerhetnénk sokat? Hiszen a fogadóirodák kezében van más lehetőség is arra, hogy kordában tartsák a fogadókat, a korlátozásokat nem alkalmazó bukmékerek általában a tétek maximalizálásában vagy az egy időszakban maximálisan kifizethető összegben látják ezeket a lehetőségeket. A következőkben megmutatunk néhány olyan bukmékert, amely nagyon ritkán korlátozza a fogadókat!

A bukmekerek es a fogadok

Jó bukmékerek, ahol ritkán korlátoznak fiókokat

Amikor egy korlátozásokat nem alkalmazó bukmékert keresünk, akkor meglepődve fogjuk tapasztalni, hogy az olyan neveket nem találjuk meg a listán, mint például a bet365. Ez nem azért van, mert nem megbízható, jó fogadóirodáról lenne szó, hanem azért, mert ezeknél a nagy bukmékereknél az esetek többségében komolyan figyelnek arra, hogy ne legyen arbitrázs fogadás vagy ne csak a bónuszok kihasználása miatt regisztráljunk. Viszont vannak olyan bukmékerek, amelyek nyíltan vállalják azt, hogy náluk mindent lehet.

  • Tipikusan ilyen a Pinnacle oldala, ahol látványosan nem foglalkoznak azzal, ha éppen arbitrázs fogadásban veszünk részt vagy csak a bónuszuk miatt regisztrálunk. Jóval kevesebb bónuszt vagy akciót fogunk itt találni, mint bárhol máshol, de ezért cserébe itt szívesen látják a „nyerteseket”. Sőt, maga a fogadóiroda írt is arról egy elemzést, hogy mennyire sokat segít nekik a szorzóik beállításában az, hogy komoly taktikával bíró fogadók érkeznek hozzájuk.
  • Az igazán komoly fogadók képesek megverni a Pinnacle algoritmusát és szakértői csapatát, de ez nem egyszerű, hiszen az oldal nem követi el azt a hibát, hogy nagyon korán bedob egy hibás szorzót, amivel aztán meg lehet őket fogni. Szóval ha nagyban akarunk játszani, arbitrázsban is gondolkodunk, akkor itt a helyünk, egy nagyon komoly csapattal kell szembeszállnunk, ha nyerni akarunk.
  • Az embernek nincs egyszerű dolga, ha egyértelműen és nyilvánosan hirdetett „korlátozások nélküli” bukmékert keres a világban, például a Betonline.ag is pontosan ilyen. Már az elején leírják a szabályzatukban, hogy mennyi a maximális tét, amivel játszhatunk, azt is leírják, hogy egyes piacokra mennyivel fogadhatunk maximum, és ennyi. Ha ezeket a szabályokat figyelembe vesszük és nyerünk, akkor sem kell tartanunk attól, hogy korlátoznák a fiókunkat.
  • Természetesen van hátránya is annak, amikor egy bukméker azzal akar betörni a legjobbak közé, hogy „korlátozások nélküli” bukmékerként hirdeti magát. Ennél a fogadóirodánál is tisztán látható, hogy jóval kevesebb piaclehetőségünk van, hiszen a fogadóiroda nem akar versengeni olyan piacokon, amelyeken nincs túl sok információja.
  • A 22bet szintén egyre inkább bekerül abba a táborba, ahol azon bukmékerek vannak, akik nem korlátozzák a fogadóik számláját. Ehhez ráadásul egy nagyon komoly sport- és piackínálat társul, úgyhogy ha odafigyelünk a fogadási szabályokra, a maximális tétekre, akkor a 22bet segítségével is ráléphetünk a siker útjára.
olyan bukmékert

Van a korlátozások nélküli bukmékereknek alternatívája?

Ugye azt nem kell hangsúlyoznunk sem, hogy bár folyamatosan bővül a lista, még mindig elég kevés olyan fogadóiroda van, amely szinte soha nem korlátozza a fogadóit. Viszont ha van fogadóirodánk, amellyel elégedettek vagyunk, de közben ki akarunk próbálni más lehetőségeket is, akkor erre is van módunk, hiszen jöttek létre már olyan platformok, amelyek ezt lehetővé teszik.

Amikor komoly fogadóként, stratégiával, taktikával igyekszünk fogadni, könnyedén előfordulhat, hogy megsértjük a fogadóiroda valamelyik szabályát. Ezért mindenképpen figyeljünk arra oda, hogy mielőtt belevágunk egy komoly fogadási stratégia alkalmazásába, jól nézzük meg a szabályzatot. Illetve ha van rá mód, igyekezzünk olyan bukmékert választani a fogadásainkhoz, amelynek nincs nagyon komoly története a kizárásokkal, fiókok korlátozásával kapcsolatban. És napjainkban ezt már egyre könnyebb megtenni, hiszen egyre több a „korlátozások nélkülibukméker, aki úgy is hirdeti magát, hogy megengedőbbek a szabályai.

  • Fogadási brókerek: ez egy kockázatos opció, hiszen független közvetítőkről, brókerekről van szó, akiknek mi odaadjuk a fogadni kívánt összeget és ők intézik a többit. Mivel nagyon sok bukmékerrel állnak kapcsolatban, így korlátozások nélkül tudnak nekünk segíteni.
  • A fogadási tőzsdék: ez is jó opció lehet, hiszen sosem fogják zárolni a számlánkat és mégis folyamatosan fogadhatunk mások ellen, esetenként igen jó szorzókkal. Ha komoly nyerési sorozatba kerülünk, akkor a legrosszabb, amire számíthatunk, hogy a tőzsde megemeli a ránk kiszabott jutalékát.
  • Kriptovalutás fogadóirodák: a teljesen tiszta kriptovalutás fogadóirodák esetén minden névtelenül és adatok nélkül zajlik, tehát ez lehetőséget teremt a korlátozások nélküli fogadásra, hiszen akár egy új fiókot is létrehozhatunk, ha valami történt az előzővel. De értelemszerűen, mivel digitális, decentralizált pénzeszközökről van szó, nem nagyon számíthatunk segítségre, ha valami történik a bukmékerrel.