+00 375 826 7721 | info[at]kisalfoldfoci.hu

Adatvédelmi Irányelvek

Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatunk, az adatfeldolgozás, adatkezelés célját és törvényi kereteit, biztosítását hivatott rögzíteni melyet a portál üzemeltetője – vagyis a Gaudium Capital Kft. - magára nézve kötelező erővel fogad el.

A Gaudium Capital Kft. weboldala kizárólag csak olyan adatokat kezel, tárol, továbbít, amely kezeléséhez a felhasználó előzetesen hozzájárult. Az oldal üzemeltetője a Felhasználók esetében a következő adatokat kezelheti: név, becenév, a felhasználó használt IP cím, esetlegesen email cím.

A felhasználó a használat során hozzáférhetővé tett adatait a Gaudium Capital Kft. felhasználhatja a célzott tartalmak kézbesítésére. A Gaudium Capital Kft. a megadott adatokat más tevékenységre nem, használhatja fel. Személyes adatot harmadik személynek illetve hatóságok részére - hacsak a törvény erről máshogy nem rendelkezik kötelező erővel - kizárólag hivatalos határozat alapján vagy a Felhasználó írásbeli engedélyével lehetséges.

Az Üzemeltetője és annak adatkezelője a megadott adatok hitelességét nem hivatott ellenőrizni. A megadott adatok hitelességéért kizárólag a Felhasználó felel. A Felhasználó e-mail címe megadásakor felelősséget vállal azért, hogy az megadott e-mail címről csak ő veszi igénybe a szolgáltatást. Ezáltal bármi nemű felelősség kizárólag az adott e-mail címet regisztráló személyét terheli.

A Gaudium Capital Kft honlapja a testre szabott kiszolgálások felhasználására cookie-kat használ, a portál legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében. A cookie-k igény szerint törölhetők a Felhasználó által a saját eszközéről, ez esetben a törléssel elfogadja a portál működésének gyengébb minőségét.