Pályán a győri lányok – csata a felsőházért

Fontos mérkőzést vív vasárnap az Astra ellen az ETO női csapata.
 
 

Pályán a győri lányok – csata a felsőházért

Fontos mérkőzést vív vasárnap az Astra ellen az ETO női csapata.
 
 
 
 
 

Pályán a győri lányok – csata a felsőházért

Fontos mérkőzést vív vasárnap az Astra ellen az ETO női csapata.

Gyorsan szeretnél értesülni a kisalfoldfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vasárnap három hónapnyi szünet után folytatódik a női labdarúgó bajnokság – írja az ETO honlapja. Rögtön nem is akár milyen mérkőzéssel, egy Astra elleni rangadóval. A tét nagy: életben tartani vagy nagyon növelni felsőházba kerülési esélyeinket!

Csapatunk jelenleg az ötödik a tabellán, de csak két pont a lemaradása a 3. helyezett Astrával szemben és a 4. Viktóriával pedig azonos mennyiségű pontszámot gyűjtöttünk az ősszel. Az alapszakaszból pedig csak két forduló van hátra. Izgalmas hajrának nézünk elébe, hiszen a még kiadó két felsőházi helyre három együttes pályázik reális esélyekkel.

Télen történtek érdekes dolgok csapatunk háza táján, jók és rosszak is. Nem kezdődött számunkra jól az év. A szezon első edzéseinek egyikén Fleck Nikolett külső bokaszalag-szakadást szenvedett. Emellett több apróbb sérülés is nehezítette a vezetőedző munkáját. Csaptunk megerősítésére is sor került a télen, az MTK-tól Tóth Alexandra érkezett, aki korábban már futballozott Győrben. Rajta kívül Érsekújvárról leigazoltuk Nikola Rybanskát.

Egy biztos a pályán hatalmas küzdelmet fogunk látni, amely reményeink szerint számunkra kedvezően fog alakulni. Kérjük az ETO szurkolókat, a női foci rajongókat, barátokat, szülőket vasárnap 11 órakor minél nagyobb számban látogassanak ki az ETO Park műfüves pályája mellé, hogy biztassuk együtt a csapatot. A felsőházba jutás csak együttes erővel lehetséges, ami mellesleg hatalmas bravúr lenne egy újonc csapat számára.

Horváth Tamás (ETO, vezetőedző): - Természetesen győzelmet várok játékosaimtól, hiszen csak akkor marad meg az esély a felsőházra. Felkészülésünk nem volt akadálymentes, hiszen a sérültek és a válogatott program miatt sok volt a hiányzó, de szerencsére várhatólag sérülés miatt vasárnap már senkit nem kell nélkülöznöm. Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy egyedül Nikola nem lesz, eddig nem jött meg a szlovák szövetség igazolása. És örülök neki, hogy az utolsó pillanatban sikerült Tóth Alexandrát is elhozni az MTK-ból, aki nagy erősítést jelent.

Jet-Sol Liga, női NBI 13. forduló

ETO Park, műfüves pálya
2016.02.28. – vasárnap 11:00

ETO FC Győr - Astra-Elios HFC
Játékvezető: Tolnay Annamária

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.