Tragédia! Szörnyű balesetben hunyt el a fiatal csatár

Az autó kisodródott, a 28 éves játékos kizuhant a kocsiból, ami maga alá gyűrte. Zsédely Róbert kórházban, műtét közben hunyt el.
 
 

Tragédia! Szörnyű balesetben hunyt el a fiatal csatár

Az autó kisodródott, a 28 éves játékos kizuhant a kocsiból, ami maga alá gyűrte. Zsédely Róbert kórházban, műtét közben hunyt el.
 
 
 
 
 

Tragédia! Szörnyű balesetben hunyt el a fiatal csatár

Az autó kisodródott, a 28 éves játékos kizuhant a kocsiból, ami maga alá gyűrte. Zsédely Róbert kórházban, műtét közben hunyt el.

Gyorsan szeretnél értesülni a kisalfoldfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Borzalmas balesetet szenvedett egy fiatal győri labdarúgó Győrszentiván közelében - írja a kisalföld.hu. Autója kisodródott az útról, a vezető kizuhant a kocsijából, ami maga alá gyűrte. Egész éjjel - súlyosan sérülten - az autó alatt feküdt. A családtagjai keresték, de csak másnap reggel talált rá valaki. Zsédely Róbert a kórházban, műtét közben hunyt el.

Zsédely Róbert tavaly nyáron került a megyei III. osztályú győri Cápákhoz, a bajnokság első felében hét találatig jutott.

– Kevés ideje ismertem Robit, hiszen nemrég igazolt a klubunkba, de utána hamar az egyik legjobb barátommá vált – mesélte róla a a megyei napilap hasábjain a játékostárs, Zimonyi Péter. – Temperamentumos játékos volt, vérbeli csatárként szeretett gólt lőni, cselezni és eldönteni a meccseket. Csak szombat délután tudtam meg, mi történt vele, de már péntek este is sejtettük, hogy valami baj érhette. Valószínűleg én beszélhettem vele utoljára – tette hozzá a csapattárs, aki így folytatta: – Moziba készültünk, előtte felhívtam Robit és megbeszéltük, hogy mire vége a filmnek, addigra ő is végez a munkával és utána Győrben, a belvárosban találkozunk. A film után hiába hívtam, nem értem el. Nem sokkal később a barátnője hívott, tudom-e, hol van. Akkor már ő és Robi családtagjai is keresték, mert órák óta nem adott hírt magáról.

A játékost, aki pizzafutárként dolgozott, baleset érte. Győrszentiván közelében autójával az útról lesodródott és a szántóföldre vágódott. A rendőrség megerősítette: egy olyan részen történt a baleset, ahol ritka a forgalom, a sötétben nem vette észre senki az autót és az alászorult embert. Az egész éjszakát magatehetetlenül, az autója alatt töltötte Zsédely Róbert.

Másnap reggel érkezett a bejelentés a rendőrséghez, azonnal riasztották a tűzoltókat, akik leemelték a fiatalemberről az autót. Szinte hihetetlen és belegondolni is döbbenetes: a 33 fokra lehűlt, fagyási sérüléseket és egyéb súlyos töréseket szenvedett futballista magánál volt, amikor kórházba került.

Prof. Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója a kisalföld.hu kérésére számolt be az ezt követő órákról. A fiatalembert életveszélyes állapotban vették fel. Az intenzív osztályon először megkezdték a felmelegítését, hogy a műtétre alkalmas legyen a szervezete. Az operáció el is kezdődött, műtét közben azonban a fiatalember szervezete feladta a harcot. Összeomlott a keringése, sokáig próbálták újraéleszteni. Sajnos sikertelenül. Szombaton délután Robit elveszítette családja, szerelme, barátai, csapattársai. Hihetetlen élni akarását mutatja ugyanakkor mindaz, amin átment – az utolsó pillanatig küzdött, ahogy a pályán, a kapu előtt is mindig tette.

A tragédiáról bővebben ITT olvashattok.

címlapkép: Járeb Jutka

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.