ETO: erőfelmérő az osztrák bajnok ellen

A győri lányok osztrák topcsapattal vívnak felkészülési mérkőzést.
 
 

ETO: erőfelmérő az osztrák bajnok ellen

A győri lányok osztrák topcsapattal vívnak felkészülési mérkőzést.
 
 
 
 
 

ETO: erőfelmérő az osztrák bajnok ellen

A győri lányok osztrák topcsapattal vívnak felkészülési mérkőzést.

Gyorsan szeretnél értesülni a kisalfoldfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Női labdarúgóink számára már javában tart a felkészülés – írja az ETO honlapja. Szombaton egy nehéz erőfelmérő vár lányainkra, az osztrák címvédő és BL résztvevő St. Pölten Spratzen együttesét fogadják.

Horváth Tamás vezetőedző elmondása szerint minden mérkőzés nagyon fontos a lányok számára, mert a győri együttes nem tud válogatni felkészülési ellenfeleket, hiszen a közelben nincs olyan csapat, akivel játszani tudnának, ez nagy hátrány a pesti gárdákkal szemben. A felkészülést hátráltatta Fleck Nikolett külső bokaszalag szakadása és Amanda késői érkezése. Emellett több játékosunk nem tudott végig a csapattal készülni, mert éppen a korosztályos válogatottban bizonyította tudását. A tréner kiemelte, hogy az osztrák ellenfél egy rendkívül erős csapat, de nem szabad elfelejteni az Astra és a Viktória is az lesz.

Röviden az ellenfélről:

Az St. Pölten Spratzen jelenleg az osztrák bajnokság címvédője és a BL főtábláján is érdekelt volt ősszel. Az idei szezonban is toronymagasan vezeti hazája pontvadászatát. Két magyar válogatott játékost is foglalkoztatnak, Vágó Fannit és Sipos Lillát.

Aki ízelítőt szeretne kapni az európai top futballból, vagy kíváncsi hol tartunk a felkészülésben, látogasson ki szombaton 16 órakor a műfüves pályához.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

2016.02.13 – szombat 16:00
Győr, ETO Park műfüves pálya
ETO FC Győr - FSK Simacek St. Pölten

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.