Kupagyőztes a Gyirmót Horvátországban

A horvátországi Istria Winter Cup fináléját a Gyirmót nyerte. Völgyi lett a gólkirály, Bori pedig a torna legjobb játékosa.
 
 

Kupagyőztes a Gyirmót Horvátországban

A horvátországi Istria Winter Cup fináléját a Gyirmót nyerte. Völgyi lett a gólkirály, Bori pedig a torna legjobb játékosa.
 
 
 
 
 

Kupagyőztes a Gyirmót Horvátországban

A horvátországi Istria Winter Cup fináléját a Gyirmót nyerte. Völgyi lett a gólkirály, Bori pedig a torna legjobb játékosa.

Gyorsan szeretnél értesülni a kisalfoldfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Istria Winter Cup, döntő
2016.02.07. 15.00-óra, Novigrad, Stadion Laco, 200 néző
NK Novigrad - Gyirmót FC Győr 1-3 (0-1)
JÁTÉKVEZETŐK: Marin Vidulin - Sasa Kapular, Sebastian Katic

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

NK NOVIGRAD: V. Beblek - I. Aleksic, M. Grujevic, D. Valenta (R. Brdar - 60.p.), L. Cakarun (A. Ismaili - 73.p.), S. Stojak, K. Batelic (N. Gavric - 60.p.), S. Muminovic (D. Zabec - 38.p.), K. Glavas (M. Bjelanovic - 60.p.), M. Cakarun, I. Caput Cserék: K. Boglic, D. Mileusnic, N. Gavric, D. Zabec, A. Ismaili, R. Brdar, M. Bjelanovic, R. Bicanic. VEZETŐEDZŐ: Dinko Jelicic
GYIRMÓT FC GYŐR: Sebők Zs. - Bori G., Balogh B., Szekeres A., Völgyi D. - Kiss M. (Vass P. - 65.p.), Horváth A. - Madarász M. (Présinger Á. - 85.p.), Gyurján B. (Nagy S. - 46.p.), Simon András (Lázár P. - 77.p.) - Simon Attila. Cserék: Rusák E., Présinger Á., Nagy S., Füleki N., Lázár P., Vass P., Lengyel D. VEZETŐEDZŐ: Bene Ferenc

Tudósítás a Gyirmót FC honlapja alapján:

10.p. Caput fordult le őrzőiről, de lapos lövést biztosan fogta Sebők.
24.p. Völgyi bal oldali szabadrúgása kerülte el a kaput.
25.p. Remek kiugratás után a védők közül jól kitörő Simon Attila centikkel lőtt a jobb kapufa mellé.
28.p. Madarász passza után után Simon Attila labdájával a menteni igyekvő Cakarun Beblek kapust találta háatba, akiről a hazai kapu jobb oldalába pattant a labda. 0-1
41.p. Bori ugratta ki jól Simon Attilát, aki a védőkön áttörve 16 méterről kicsivel a jobb kapufa mellé lőtt.
55.p. Völgyi bal oldali beadását Simon Attila fejelte a bal alsó sarokba. 0-2
63.p. Grujevic jobb oldali beadását a hosszún érkező Bejlanovic fejelte a kapu jobb oldalába. 1-2
86.p. Völgyi adott remek keresztlabdát Vassnak, aki átvétel után kicselezte védőit, és higgadtan, közelről a kapuba lőtt.1-3
VÉGEREDMÉNY: 1-3 (0-1)

ÖSSZEGZÉS:

Tavaly február 6-án, amikor a novigradi együttessel játszottunk hatalmas szél fújt, csakúgy, mint ma, a különbség annyi, hogy ezen a napon még az eső is esik a pályát csúszóssá téve, ami nem kedvez a csapatoknak. A találkozó elején egy ideig "ismerkedtek" csak a felek, óvatos, kiegyenlített játék folyt.

Majd egy lövéssel hadat üzentek a hazaiak, csapatunk pedig támadásba lendült, két veszélyes lövés után harmadjára - az ellenfél kis segítségével - már gólt ünnepelhettünk. Csapatunk továbbra is támadásban maradt, de a szünetig újabb találatot már nem sikerült szereznünk.

A második játékrészben inkább a mi akartunk érvényesült. A félidő közepén, a szépítőtalálat után Novigrad mindent megtett az egyenlítésért, de mi sem álltunk be védekezni, így kifejezetten közönségszórakoztatóra sikerült ez a periódus. Azonban a mérkőzés végén Vass Patrik is eredményes tudott lenni, így 3-1-es sikerrel zártuk az edzőtábort.

Az Istria Winter Cup elnevezésű tornán csapatunk 3-ból 3 mérkőzést megnyert, és az 5 lőtt gól mellett csak egyet kaptunk, így egyértelműen megérdemelten nyertük meg - történetünk során először - a kupát!

Ezen felül a torna legjobb játékosának Bori Gábort választották.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.